зная че има писано по тази тема но не мога да го открия затова питам.понякога като дам на контакт и не ми гасне ключенцето с надпис code след което не мога да запаля.зная че това е имобилайзера.това го прави произволно веднъж на 10 пъти или 3 от 5.понякога е доста досадно като бързам а то се бъзика така.давайте съвет как да го оправя.мерси.156 2,4jtd
Известие
Collapse
No announcement yet.
имобилайзер
Collapse
X
-
Ма то добре ма има и новости вече спокойно ги махаме тия имобилайзери0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеМа то добре ма има и новости вече спокойно ги махаме тия имобилайзериDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеА на бензиновите?0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от SSG Покажи съобщениеИмате ли проблем още с имобилайзера защото имам идея да се пробва нещо елементарно, ако нищо не е разпипвано по системата. Премахването му според мен не е разумно.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Преди няколко дни на връщане от Метро на колата и светна лампата ,че не познава кода. След 5-6 повторения със същия резултат разщраках ключа 20тина пъти бързо на първа позиция и изходно състояние ,след което колата до сега не е дала този проблем. Идеята е ,че е възможно да има влошаване на контакта на "ключалката" на ел. схемите означена с Н1 (Това е по схемата на 2,4jtd) който захранва БОБИНАТА Е30 чрез която се захранва чипчето (PCF7931) в ключа и приема кода от него. Четох мнения да се провери контакта в куплунга на Бобината (неясно защо някой и казват ферит) но според мен е по вероятно лош контакт в този контакт на "ключалката" поради по-рядка употреба на колата. Между другото се гарантира 20 години съхранение на информацията в PCF7931 – чипчето в ключа. Който го интересува може да научи как функционира системата от файла pcf7931.pdfAlfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
Comment